Sensommertreff 26. - 28. august 2022

Sensommertreff 26. - 28. august 2022

Publisert av Odd Roar Romfo den 05.06.23.

26. - 28. august var det sensommertreff på Hauganfjæra Camping med 11 ekvipasjer. Flere nye medlemmer tok turen og det var en flott helg!
På fredag kveld var vi samlet 19 stykker og 2 barn på Haugstua for pizza-buffe, avdelingen sponset litt av denne. Svært god mat og god stemning! Vi avsluttet kvelden med sosialt i teltet utover de små nattetimer.

På lørdag var flere på Tautra og Klostergården. På kvelden var det gjennomgang og premiering av quizen som ble delt ut ved ankomst - tusen takk til Unn som laget quizen og premien! 51 oppgaver og vinneren vant med 31 rette. Det var nok en flott sosial kveld!

På søndagen avsluttet vi med vaffel og langbord, vinnlotteri, og gjennomgang av hjertestarter og førstehjelp. Tusen takk til Kristian for vel gjennomført gjennomgang av hjertestarter og førstehjelp. Hjertestarteren er alltid med på tilstelninger og treff i lokalavdelingens regi, og da er det godt med litt repetisjon for oss alle. Aud-Marit stod for vaffelstekingen.

De som kom på torsdag fikk en nydelig kveld sammen ved sjøkanten. Fredag var det noe vind, litt vind på lørdag også, men været er det vanskelig å forutsi. Vi hadde nok ikke klart å sitte ute uten teltet til Tove og Jan. Vi må investere i telt selv! Ungene fiska og hadde det også kjekt gjennom helga!

Tusen takk for en fin og god helg med god stemning gjennom hele helga!

Skulle hilse alle sammen fra Familien Hauganfjæra og si at vi var et "trivelig følk" - som de sier på Frosta og vi var velkommen tilbake ved en senere anledning.