Rapport fra NCT 2016

Rapport fra NCT 2016

Publisert av Odd Roar Romfo den 09.06.23.

NBCC avd. Sunndal og omegn var representert med 3 ekvipasjer på Nordisk i Seljord i 2016. Leder Odd Roar Romfo hadde tatt på seg å være treffvert, vi lå samlet i I8 alle tre. Søndag kveld under innkjøring for treffverter regnet det mye og det var spendende å se hvor mye vann som ville bli liggende, det gikk rett igjennom.

Under åpnings sermonien på mandag var det Guri Vaag som holdt fanen vår. En flott åpningssermoni, med ordfører Halfdan Haugan som åpnet det hele sammen med visepresident i Norsk Bobil og Caravan Club Petter A. M. Nilsen. Musikk innslag med leikering og annet. Vi hadde langbord under markisa til treffvert Odd Roar.

Tirsdag var det dukket for langbord under Sterke Nils, dette på grunn av regnet. Noen var denne dagen på tur på Slusene.

Onsdag var vi på Caramba Kjøring. Langbord denne kvelden også, i Sterke Nils. NBCC avd. Sunndal og omegn spanderte reker på sine medlemmer denne kvelden. Vi satt under markisa til Guri og Peder, før vi samlet oss til kvarters oppgave.

Det var nye oppgaver hver kveld, alt fra minste mobil i kvarteret til flest briller m.m.

Torsdag var det Nordisk Aften, og siste kvelden med langbord. Denne dagen hadde vi hjortebiff for avdelingens medlemmer og middag sammen, en kjempe kveld. Før vi møttes til hesteskokasting i kvarteret.

Fredag: Avslutningsermoni. Leder for Dyrsku plassen avsluttet det hele og vår egen president Bjørn R. Johansen overrekte Nordisk til Finland som skal arrangere i 2017. Vi hadde en fin kveld sammen alle sammen.

Lørdag: Utkjøring og hjemreise

Tekst/foto: Odd Roar Romfo