Høsttreff Eikesdalen 2016

Høsttreff Eikesdalen 2016

Publisert av Odd Roar Romfo den 09.06.23.

Fredag 26. august kjørte det 11 ekvipasjer innover Eikesdalen. Det er smalt og lange tunneler, men en nydelig natur. Det regnet som alle sluser var åpne, tåka hang ned på Eikesdalsvannet. Vi var nesten spent på om det i det hele tatt var noen som ville innover.

Alle hadde kommet når leder ankom ved 20:00 tiden, det ble da langbord under markisa til Reidun og Roar. Vi var 20 stykker som satte oss tett, vi hadde med to nye par. Så vi måtte ta en runde med navn.

Det ble en flott kveld, rundt 14 grader og regn. Vi satt ute til langt på natt. En flott kveld sammen med våre medlemmer i avdelingen som stortrives med. Vi har plass til mange flere på treffene våre og alle er velkommen.

Lørdag hadde vi tenkt å ta en en runde med dart spilling og kubespill, men natt til lørdag regnet det såpass at det var store dammer på Eikesdal Camping. Vi hadde en rolig formiddag, før vi ved 15 tiden tok beina fatt og gikk bort til båten "Mardøla". Denne båten gikk i transport av biler frem til i 1990. Da ble det vei innover dalen. Vi kjørte med båten ut til Øverås, der lå båten rolig i to timer mens vi fikk servert grillmat og dessert. På tur inn igjen ble det sol og skodda lettet. Alle stortrivdes og vi hadde en flott ettermiddag på Eikesdalsvannet.

På kvelden samlet vi oss til langbord under Markisa til Per-Olav og Bente. Vi satt frem til midtnatt.

Søndag var det sol, og tid for å reise hjem. Vi satt litt på langbord og pratet sammen før vi tok farvel også møtes vi neste år til nye treff i avdelingen.

Tekst/Foto: Odd Roar Romfo/Kristian Sommeroe