Årsmøte og sosial kveld 8. februar 2020

Årsmøte og sosial kveld 8. februar 2020

Publisert av Odd Roar Romfo den 05.06.23.

8. februar kl. 16:00 ble avdelingens årsmøte avholdt på Surnadal Vidaregåande Skule.

Det var 19 stemmeberetigete til stede. Valg ble gjort, Årets Ildsjel ble utdelt, og vi takket av Arild Vaag for sin tid som styremedlem og Unn B. Skjermo for sin tid som varamedlem. Vi takker regionleder John Hammervik som møteleder.

Anne Lise og Finn Marvin Aasen fikk utdelt Årets Ildsjel

Finn Marvin har vært leder av valgkomiteen gjennom 5 år, vervet 7 nye - og dermed flest - medlemmer til avdelingen i 2019, samt 5 nye i 2018 og 4 i 2017. Han ordnet også rabattavtale på Haukeliseter Fjellstue på Høvringen for avdelingen og organisasjonen forøvrig. Han tenker NBCC 24/7 og legger ned et stort arbeid i valgkomiteen for å finne kandidater til styret. Vi gratulerer Finn og Anne Lise med Årets Ildsjel i NBCC avd. Sunndal og omegn og som Årets Medlem for å ha vervet flest og får da ett års gratis medlemskap. Vi setter stor pris på ditt arbeid og engasjement, Finn!

Vi takker...

Unn Skjermo for hennes engasjement som varamedlem i NBCC avd. Sunndal og omegn, samt hennes arbeid i forbindelse med årsmøte og sosial kveld i Surnadal både i 2017 og 2020. En stor takk for ditt engasjement og arbeid, og alltid engasjert på styremøter. Vi setter stor pris på det!

Arild Vaag for hans store engasjement som styremedlem gjennom to år, og for å ha ordnet et flott høsttreff på Røros i 2018, og Pinsetreffet på Veiholmen i 2019. Samt hans arbeid for å få til tømmestasjon i Aure (Kjelklia). Vi setter stor pris på ditt arbeid og engasjement i styret i NBCC avd. Sunndal og omegn.

 

Etter vel overstått årsmøte, møttes vi til sosial kveld på Kina Restauranten på Skei. Takker for en trivelig kveld og utrolig kjekt at så mange tok seg tid etter årsmøtet. Styret og arrangementskomiteen setter stor pris på dette.