Årsmøte 2022

Årsmøte 2022

Publisert av Odd Roar Romfo den 05.06.23.

Det var 11 stemmeberettigede tilstede.

Årsmøtet ble åpnet med ett minutts stillhet for våre medlemmer som har gått bort.

Årsmøtet ble vel gjennomført og vi ønsker velkommen til nye i styret og takker alle sammen for oppmøte!

Det ble gitt utmerkelse til 3 personer for deres lange og tro tjeneste for NBCC sentralt og for innsatsen lokalt, og Årets Ildjsel til Kristian Sommerro.

Det Edle Drag i bronse:
Svein Asmund Bruset har blitt tildelt Det Edle Drag i bronse for sitt arbeid som nestleder, styremedlem, varamedlem i styret og leder i valgkomiteen mellom 1980 og 2004. Han var med på planleggingen av avdelingens oppstart, og det var han som sendte søknaden til NBCC Sentralt om å få lov til å starte avdelingen.

 Svein stilte opp på alle styremøter som nestleder, styremedlem og varamedlem. Han stilte opp på årsmøter, treff, sikkerhetskontroller og stand. Pratet om felleskapet og samholdet, og vervet nye medlemmer og tok vare på gamle medlemmer.

 På 40-års jubileet i august 2021 ble Svein utnevnt som Æresmedlem i avdelingen og har nå fått et velfortjent Edle Drag i bronse.

 Det Edle Drag i sølv:
Jan Inge Løvik har blitt tildelt Det Edle Drag i sølv for sitt arbeid i sikkerhetskomiteen, valgkomiteen, Det Lokale Æreskollegiet og i styret. Jan Inge har vært vært medlem siden 1991 og ble da valgt som leder av teknisk komite. Han har gjennom alle år stått for sikkerhetskontroll av bobiler og campingvogner. Han har også alltid stilt opp på treff, årsmøter, medlemskvelder og årsfester.

 Jan Inge har hatt sitt daglige yrke på Melkild Bilverksted og har sørget for et godt samarbeid mellom Melkild Bilverksted, Nettbuss og avdelingen på sikkerhetskontroller. Han brenner for sikkerhetskontroller og stiller alltid opp hvis medlemmer har spørsmål. Han har også ansvaret for campingvogna til avdelingen.

 Det Edle Drag i sølv:
Herbjørn Aandahl har blitt tildelt Det Edle Drag i sølv for sitt arbeid som kasserer i styret og i Det Lokale Æreskollegiet. Han har stittet som kasserer siden årsmøte i 1999 og sitter den dag i dag. Herbjørn pleide å sykle rundt med medlemsavisa på Sunndalsøra, har spart avdelingen for porto, og sørget for at regnskapet alltid er i orden, nøye ført og budsjettet punklig ført opp.

 Herbjørn har ansvarer for henting av post i avdelingens postkasse og står på for å verve nye medlemmer. Han stiller opp på frivillighetens dag for å fronte avdelingen gjennom mange år.

Vi gratulerer alle 3 med sine Edle Drag!